Macam ada yg best jer..meh pakat2 klik!

wow! rugi tak download! percuma tu!

Monday, 28 November 2011

10 gajet paling glamor di Malaysia!

Hai olz! Kali ni i nak share tentang gajet2 yg paling glamor di Malaysia sekarang ni. Mungkin gajet2 di bwh u ols pun guna kan.  Jom kita usha2 apa gajet2 yg glamor tuuuu.... check it out! 

 Samsung Galaxy S2
 Samsung Galaxy Tab
 Blackberry Playbook
 iPad 2
 iPhone4
 Nokia N9
 Sony Vaio
 PSP 2
 iPod Nano
Nokia E66

Macam mana olz? mengancam kan! tapi paling mengacam, yang last sekali tu lah!!! hik..hik...hikkk...

Sunday, 27 November 2011

Samsung Galaxy Note

Ni nak citer sikit pasal gajet...


Terbaru dari Samsung ialah Samsung Galaxy Note..i pun tak tahu sangatlah 'function' dlm Galaxy Note tu..kalu u all belum tgk lagi rupa Galaxy Note, jom layan dulu gambar Samsung Galaxy Note yg cuuunnn banget di bawah ok!!!!!!!!!!


Harga dipasaran Malaysia ialah >>>> RM2,299 !! WOoOooOW mmg menjolok mata gak lah bagi org biasa mcm i nihh...hehehe..


Ape2 pun, check it out!!!! enjoy! :))





Specifications


Network

HSPA+ up to 21Mbps 850/900/1900/2100
4G LTE
EDGE/GPRS 850/900/1800/1900
※ Network differs by country

Processor

1.4GHz Dual Core Processor

Display

5.3” WXGA (1280 x 800) screen*
HD Super AMOLED

Platform

Android™ 2.3(Gingerbread)

Camera

Main(Rear) : 8 MP with LED Flash / Front : 2 MP
Action Shot, Beauty, Panorama Shot, Smile Shot




Video


1080p Full HD video recording & playback
Recording: 1080p@24~30fps/
Playback: 1080p@30fps
Codec: MPEG4/ H.263/ H.264/ DivX, Xvid, WMV, VC-1

Audio

Codec : MP3, AAC, AMR, WMA, WAV, FLAC, OGG
Music Player with SoundAlive
3.5mm Ear Jack, Stereo FM Radio with RDS

Multi Input

Full touch
+ S Pen (Advanced smart pen)

Connectivity

Bluetooth® technology v 3.0 + HS
USB 2.0 HOST
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Wi-Fi Direct

Sensor

Accelerometer, Digital compass, Proximity,
Barometer,Light

Memory

16GB Internal memory
+ microSD (up to 32GB)

Size

146.85 x 82.95 x 9.65 mm, 178g

Battery

Standard battery, Li-on 2,500 mAh

Value-added Features

Samsung Touchwiz/ Samsung Live Panel UX
S Memo/ S Planner/ S Choice (Apps for GALAXY Note)
Samsung Apps
Samsung kies 2.0/ Samsung kies air
Social Hub, Readers Hub, Music Hub
Google™ Mobile Services : Gmail™, Google Talk™, Google Search™, YouTube™, Android™ Market, Google Maps™ with Google Places™ and Google- Latitude™
A-GPS, Glonass



There was an error in this gadget